افزایش ۱.۷ برابری تکلیف مالیاتی سال آینده هرمزگان/پنج استان تامین کننده ۷۰ درصد مالیات کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۹۹۴۷

افزایش ۱.۷ برابری تکلیف مالیاتی سال آینده هرمزگان/پنج استان تامین کننده ۷۰ درصد مالیات کشور

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان از افزایش ۱.۷ برابری تکلیف مالیاتی این استان در سال آینده خبرداد.

افزایش ۱.۷ برابری تکلیف مالیاتی سال آینده هرمزگان/پنج استان تامین کننده  ۷۰ درصد مالیات کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان در این باره اظهارکرد: این رقم از ۵۵۰ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۹۳۰ هزار میلیارد ریال در سال آینده خواهد رسید که معادل ۱.۷درصد افزایش است.

 

وی در ادامه عنوان کرد: بخش قابل توجهی از مالیات جمع‌آوری شده در قالب تسهیلات به فعالان اقتصادی بازگردانده می‌شود، در سال جاری ۱۳ همت تسهیلات ریالی و ۱۷ میلیون یورو تسهیلات ارزی به بخش‌های مختلف پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان خاطرنشان کرد: پنج استان تهران، اصفهان، خوزستان، کرمان و هرمزگان، ۷۰ درصد مالیات کشور را تامین می‌کنند.

 

به گفته دسینه، هرمزگان با وجود تکالیف اقتصادی زیاد، نسبت به سایر استان‌ها گلایه کمتری در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار